Hír
2019. June 07.

Városmarketing gyémánt díjas Oroszlány!

A Magyar Marketing Szövetség idén is meghirdette a városmarketing díj pályázatot, melyen a települések előző évi marketingkommunikációját értékelték különböző kategóriákban.

A Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete és a Positive by Hinora Group szakmai támogatásával létrehozott Országos Városmarketing Díj célja, hogy:

 • a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére felhívja a figyelmet,
 • a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez,
 • segítse a tapasztalatcserét, s benne a városok vezetői, szervezetei és a marketingesek közötti együttműködést.

Idén 123 pályázati anyag érkezett be a szövetséghez. Városunk az Oroszlány okostelefonos applikációval a „belső kommunikációs megoldások és tartalom” kategóriában gyémánt minősítést szerzett. A szakmai zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismerte el a Városmarketing gyémánttal, a szakmai kiválóság védjegyének odaítélésével.

Használja Ön is az applikációt, amit innen tölthet le:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.focusys.onkormanyzatom.oroszlany


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek