Önkormányzat
2019. február 27.

Beszámolt az OKSZÍK

Az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár (OKSZÍK) 2018-as beszámolóját is megvitatta keddi ülésén a képviselő-testület.

Mint az az előterjesztésben olvasható, az intézmény tavaly is igyekezett - lehetőségeihez mérten - maximálisan kiszolgálni a város lakosságának kulturális igényeit a rendezvények szervezése, a meghívott előadók, az ismeretterjesztés és a különböző programok segítségével.

Az OKSZÍK kulturális tevékenysége során fontosnak tartja, hogy biztosítsa a gyermekek és az ifjúság, valamint a családok, oktatási intézmények, a város lakossága elvárásainak megfelelő, hasznos és értékeket mutató szabadidős programokat. Rendezvényeik életkoronként és érdeklődési körönként differenciáltak, figyelembe véve az igényeket, a kulturális keresletet. Törekvéseik, céljaik csak a szülő, pedagógusok, a civilek és a fiatalok aktív bevonásával, véleményük, elképzelésük feltérképezésével, majd megvalósításával válhat sikeressé – áll a dokumentumban, amit teljes terjedelmében olvashat weboldalunkon, ahogyan a többi előterjesztést is.

Az ülésen szó volt még többek között az önkormányzati bérlakások üzemeltetéséről, a „Bölcsődei fejlesztési program” pályázatáról, valamint az önkormányzati ingatlanvagyonról.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek