Sport
2019. február 25.

Botlás a hazai meccsen

A tabella harmadik és negyedik helyezett csapatai néztek farkasszemet hétvégén az oroszlányi csarnokban.

Az OSE koncentráltan játszva ragadta magához a kezdeményezést a mérkőzés elején. Ez gyors időkérésre sarkallta az ellenfél edzőjét 11:2-es állásnál. Ezután elsősorban Berger eredményes játékával zárkózni tudott a BKG, a negyed végére 4 pont hazai előny maradt.

A második negyed elején kapkodva, pontatlanul játszottak az oroszlánok, aminek az lett a következménye, hogy az ellenfél a 13. percben először vette át a vezetést. A negyed hátralévő részében mindkét csapat sokat hibázva, idegesen játszott, de a vendégeknek a félidőre így is sikerült 3 pontos előnyt kicsikarni.

A második félidő úgy indult, hogy lépésről-lépésre haladva először sikerült fordítani a 24. percben, majd a negyed végéig ez az előny 8 pontosra is hízott. Annak ellenére volt ez így, hogy nagyon sok tiszta helyzetet rontott az OSE. Ez a negyed volt azonban az, amikor végre hatékonyan védekezett a csapat. Az utolsó etapban a 34. percig tartották a 6-8 pont közti előnyt, viszont ezután eladott labdákból és védekezési hibákból az ellenfél ismét fordított és a 37. perctől már végig ők vezettek.

A csapatnak ezen az estén váltakozva voltak jó és rossz periódusai. Ebből a pozitív részek a koncentrált játéknak és jó védekezésnek voltak köszönhetőek, időszakosan jó egyéni teljesítményekkel kiegészülve. A rossz szakaszokat védekezési hibák és elrontott támadások jellemezték.

Sebastjan Krasovec: „Gratulálok az ellenfelünknek! Jobban akarták a győzelmet mint mi, jobban küzdöttek, harcoltak minden labdáért és ez döntötte el a mérkőzést."

  • OSE Lions - BKG-Príma SE 80-82 (20-16, 18-25, 22-13, 20-28)
  • Helyszín: Krajnyik „Akác" András Sportcsarnok (636 néző)
  • Játékvezetők: Boros, Kulcsár, Surányi
  • OSE: Abell 14/3, Illés 5/3, Hegedűs 9, Nshimba 3, Mohácsi 16/9
  • Csere: Kiss K.-, Burai -, Bán 12/12, Anda 5, Zsíros 8/6, Kucsora 8, Sömenek-
  • Vezetőedző: Sebastjan Krasovec
  • Másodedző: Georgi Bujukliev

fotó: Babér Zoltán


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek