Hír
2019. február 24.

Negyvenkét maturandus

Három szakközépiskolai osztály végez idén a műszaki középiskolában. A 42 diáknak pénteken tűzték mellére a szalagot, amely mostantól jelzi: új élet küszöbére érkeztek.

A zsúfolásig megtelt nagyteremben többek mellett Lazók Zoltán polgármester köszöntötte a fiatalokat, aki beszédében kiemelte: Ez a pillanat olyan különleges, amit az ember életében egyszer élhet át csupán. Visszatekintés a közösen eltöltött időre, amit soha nem fogtok elfelejteni. Azt gondolom, hogy jó érzés most ott állnotok társaitok mellett, s tudni, hogy egy olyan környezet vesz körül titeket, ahol mindenki tartozik valakihez. Összekötnek az elmúlt évek, az elkezdett jövő építésének ígérete! ,,Az álmok egy tanítóval kezdődnek, aki hisz benned, aki noszogat, ösztökél és fölsegít a következő lépcsőfokra, miközben meg-megbökdös hegyes pálcájával, melyet úgy hívnak: igazság.” Megszívlelendő gondolat ez Don Rathertől – mondta.

A városvezető a szalag feltűzése előtt azt ajánlotta a 18 gépi forgácsoló, 12 hegesztő, valamint a 12 szociális gondozó és ápoló maturandus figyelmébe, hogy mostantól legfontosabb céljuk az legyen, hogy sikerrel vegyék záróvizsgáikat, és kilépjenek a nagybetűs életbe.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek