Egészség
2018. április 30.

Vért adtak a motorosok is

Több mint félszáz motoros fogadta el vasárnap délelőtt Opsuszta Csaba főszervező (motoros nevén: Kawacsabi) meghívását az ötödik alkalommal megrendezett oroszlányi motoros találkozóra, aminek programjaihoz idén csatlakozott a Vöröskereszt oroszlányi szervezete az Oroszlányi Lokálpatrióták csapata és a helyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

Hír
2018. április 29.

Harmincéves a Hébé

Négy magyar mellett Erdélyből és Csehországból is érkezett csoport a Hébé tánccsoport jubileumi programsorozatának szombati záróeseményére, a mazsorett fesztiválra és a nagyszabású gálára.

Hír
2018. április 26.

Újabb hosszú hétvége

Folytatódik a hosszú hétvégék sorozata. A naptár jóvoltából 2018-ban még, május 1 (kedd), október 23 (kedd), november 1 (csütörtök) esik olyan napokra, amikor a munkaszüneti napot - ilyen, vagy olyan irányból - egy munkanap választja el a hétvégétől, így jöhet a közbülső munkanap-pihenőnap csere.

Önkormányzat
2018. április 26.

Elviszik a szolgáltatót

Az NKM Nemzeti Közművek Zrt. és Oroszlány Város Önkormányzata adásvételi szerződést írt alá az Oroszlányi Szolgáltató Zrt. megvásárlásáról. A tranzakció a hatósági jóváhagyásokat követően zárulhat. A vagyonértékelést független, nemzetközileg elismert szakértők végezték.

Mozaik
2018. április 26.

Vágányzár!

Kelenföld – Budaörs állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Kék hírek
2018. április 26.

Sokkal több vonulás

Szerda délután tartotta éves rendes közgyűlését és beszámolóját az Oroszlány Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság Köztestülete, melyen a katasztrófavédelem megyei igazgatóságának képviselője mellett ott volt Lazók Zoltán polgármester, köztestületi elnök és Papp Péter alelnök is.

Önkormányzat
2018. április 26.

Közel hat és félezer ételt osztottak

Átfogó értékelés született az önkormányzat 2017. évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásról, amit keddi ülésén tárgyalt a képviselő-testület.

Önkormányzat
2018. április 25.

Bővül a kamerarendszer

Tavaly szeptemberben kezdte meg a városi kamerarendszer üzemeltetését az önkormányzat közterület felügyeleti csoportja. A rövid üzemeltetési tapasztalat alapján hamar kiderült, hogy a rendszer korszerűtlen, megbízhatatlan, több eleme sérült, meghibásodott, ezért még 2017. utolsó negyedévében megkezdődött a rendszer korszerűsítése, fejlesztése.

Önkormányzat
2018. április 25.

Újabb városrész szépült meg

Továbbra is a fiatalok rendelkezésére szeretné bocsátani a nyári szünetben a Hunyadi iskola sportudvarát az önkormányzat, azért tárgyalásokat kezd a Tatabányai Tankerületi Központtal, mint az intézmény vagyonkezelőjével – áll többek között a képviselő-testület keddi ülésének előterjesztései között.

Hír
2018. április 25.

Genius Loci Díjat érdemelt az Oroszlányi Szolgáltató Zrt.

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (Matehetsz) idén is meghirdette a „Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért 2018” című pályázatát, melynek Genius Loci Díját többek között az Oroszlányi Szolgáltató Zrt. érdemelte ki a Hunyadi Mátyás Általános Iskola felterjesztése érdekében kifejtett erőfeszítéseiért.


Találatok száma: 56db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek