Hír
2018. december 18.

Mindenki karácsonya

A Mikulás is tiszteletét tette hétfő délután a Vöröskereszt városi szervezete és a Művelődési Központ rendezvényén, amire közel kétszáz fiatalt hívtak meg a város iskoláiból.

Hetekkel ezelőtt fordultak kérésükkel a szervezők a város intézményeihez, hogy mint a tanulók legjobb ismerői, mérjék fel a hozzájuk járó hátrányos helyzetű gyerekeket, s őket várták a Mindenki karácsonya című eseményre.

Székely Antal köszöntőjében a szeretet fontosságára hívta fel a gyerekek figyelmét. Mint mondta, nemsokára megszólal a karácsonyi csengő, amelynek hangja a családot, az otthon melegét juttatja eszünkbe. Ismét gondolhatunk szeretteinkre, barátainkra, és figyelhetünk arra, hogy mit nyújthatunk azoknak, akik fontosak a számunkra.

- Figyeljetek hát arra, hogy a szeretet lángja ne csak néhány napig, az ünnep idején éljen a szívetekben, hanem a hétköznapokon is megmaradjon. Éljetek úgy, hogy szeretettel viseltessetek embertársaitok iránt, hogy életetekben ne legyen helye a haragnak és a gyűlölködésnek – fogalmazott a Művelődési, Oktatási és Sport Bizottság elnöke, majd kellemes karácsonyi ünnepeket kívánva átadta a színpadot a Silhouette balett táncosainak.

A műsort követően aztán következtek a meglepetések, hiszen a gazdag ajándékcsomag mellé egy-egy plüss játékfigura is jutott minden gyereknek.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek