Hír
2018. november 23.

Elmaradt a kerekasztal

Utolsó fázisába érkezett a Vértes Építészeti Tájegységi Arculati Kézikönyv készítése, aminek alkalmából prezentációval várták a lakosságot csütörtök délután a városházán.

Az elkészült anyag célja, hogy feltárja és ismertesse a térségen belül jól elkülönülő egyes településrészek arculati jellemzőit és értékeit, és ennek figyelembevételével javaslatot tegyen a településképhez illeszkedő építészeti elemek kialakítására. Mindez segíti a Vértes meglévő értékeinek feltárását, áttekintését és szemléletes bemutatását, javaslatokat fogalmaz meg a környezet formálására vonatkozóan, tanácsokkal támogatja az építési és zöldfelület alakítási folyamatokat és nem utolsó sorban jó példákat vonultat fel és inspirációt nyújt a jövő építői számára.

Szóval a cél nemes, azonban két dolog akadályozta, hogy értelme legyen a rendezvénynek: mindössze ketten érkeztek a prezentáció megtekintésére, ők is Vértessomlóról, és a kezdésnél bejelentették a szervezők, hogy felsőbb utasításra nem lehet véleményezni (az előzetesen meghirdetett napirenddel ellentétben) a mindössze egy példányban bemutatott összegzést.

Arra kérdésre pedig, hogy mennyibe került ez a projekt, azt a választ kaptuk: erről nem nyilatkozhatom.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek