Közélet
2018. november 21.

Kosárjegy a jutalom

Mind több fiatal tölti le az OroszlányApp-ot, az új városi mobilalkalmazást, amelynek felhasználói egy érintéssel elérhetik a legfrissebb híreket, bejelentkezhetnek a helyi eseményekre, rendezvényekre, megnézhetik a helyi televízió élő adását, sőt egyszerűn és gyorsan bejelenthetik a közterületeken észlelt problémákat is.

Az említettek mellett rendszeresen kérdőív kitöltésére is lehetőség van, legutóbb a 25 év alatti fiatalokat kérdezték szabadidős szokásaikról. A válaszadók 22%-a sportol szabadidejében. Ezen kívül zenét hallgatnak (15%), online vagy személyesen találkoznak a barátaikkal (19%). A Facebookot, Messengert, Instagramot és Youtube-ot használják a kommunikációhoz, 61%-uk néz videós blogokat.

A városban leginkább egy olyan sportpálya hiányzik nekik, ahol ki lehet próbálni az extrém sportokat is, de jó lenne egy hétvégi bulizós helyszín, vagy lehetőség a játékra: konzolon, csocsón stb. A válaszadók közül sorsolás útján dőlt el, hogy kik vehetik át november 23-i kosárlabdameccs előtt az OSE által felajánlott jegyeket.

A jelenlegi kérdőív a karácsonyi készülődésről szól, és azt firtatja, az oroszlányiak hogyan készülnek az ünnepekre. November végéig tölthető ki az OroszlanyApp oldalán.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek