Kék hírek
2018. January 31.

Óvd a gyalogost!

Ősszel és télen a közúti közlekedést befolyásoló időjárási, látási és az útviszonyok egyaránt kedvezőtlenül változnak. Ebben az időszakban sajnálatos módon sok gyalogost ütnek el a közutakon.

Mozaik
2018. January 30.

Partnerségi egyeztetés

Az önkormányzat megindítja a helyi építési szabályzat és szabályozási terv módosításának egyeztetését.

Hír
2018. January 28.

Báloztak a szlovákok

Nemzetiségi hagyományaiknak megfelelően, az ősi viseletbe öltözött asszonyok pálinkával, sóval és kenyérrel fogadták a huszonegyedik alkalommal megrendezett szlovák bál vendégeit.

Hír
2018. January 28.

Újra népszerű az esküvő

A 2010 és 2016 közötti időszakban folyamatosan és jelentősen, csaknem másfélszeresére emelkedett a házasságkötések száma. Hasonló jelenség utoljára a második világháborút követően fordult elő a hazai házassági mozgalom történetében, amikor a világégés idején elhalasztott házasságokat pótolták be a párok.

Sport
2018. January 28.

Rezgett a léc

Többször is vesztett helyzetből felállva harcolta ki a minimális különbségű győzelmet az OSE Lions Nyíregyházán. A bajnokság eddigi talán legnehezebb mérkőzése elé nézett a listavezető OSE Lions, amely ezúttal a harmadik helyen álló Nyíregyháza otthonába látogatott.

Statisztika
2018. January 28.

Mind kevesebben vagyunk

Tavaly 83 941 gyermek jött világra az év első 11 hónapjában, ami 1290-nel, 1,5%-kal elmaradt a 2016. január–novemberi születésszámtól.

Kultúra
2018. January 27.

Gitáros legenda a kávézóban

Szevasztok! Kérek mindenkit, hogy tegeződjünk, különben megsértődöm – ezekkel a szavakkal érkezett péntek este Molnár György „Elefánt” az oroszlányi művelődési központ Műélmény kávézójába Németh Nyiba Sándorral, a Magyar Kultúra Lovagjával, hogy életéről, s természetesen az Omega együttesről beszélgessenek.

Hír
2018. January 27.

Új év – új fórum

Ismerkedés, a személyes párbeszéd, a kapcsolatok elmélyítése. Ez volt a célja 2016 novemberében az első alkalommal megszervezett vállalkozói fórumnak, amit tavaly már rendszeres találkozók követtek.


Találatok száma: 48db

Elérhetőségeink

 • Oroszlány Város Polgámesteri Hivatala
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek