Kultúra
2018. September 01.

Majdnem megvan a közönségdíj!

Célegyenesbe érkezett a megyei Prima Díj közönségszavazása. A kemma.hu portálon jelenleg vezet az Oroszlányi Sport Egylet – Lions (3300 szavazat), de nyomában van a bábolnai Cseperedők Néptánc Közhasznú Egyesület.

Még tíz napig lehet leadni a voksokat, így az ön szavazatai is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy idén ismét legyen oroszlányi díjazottja a nemes versengésnek.

Szavazni az alábbi formákban lehet:

 • Közönségszavazás a kemma.hu-n (csak pár kattintással). A hírportálon saját Facebook-azonosítójukkal naponta egyszer szavazhatnak kedvencükre. A kiválasztott jelölt fotójára kattintva a VOTE gombra kattintva adhatják le voksukat. A jelölt fotója többször is megosztható a közösségi médiában, így másokat is szavazásra buzdíthatnak.
 • A Forrás Rádió weboldalán! Az e-mail cím megadásával naponta egyszer, a kiválasztott jelölthöz tartozó "SZAVAZOK" gombra kattintva.
 • Közönségszavazás a 24 Órában. A jelölteket többször bemutatják a 24 Órában. A kedvencük bemutatkozását kivágva és azt postán szerkesztőségbe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Bárdos lkp. 4/A fsz. 3.) eljuttatva szavazhatnak.
 • További online szavazási lehetőségek: A VOSZ honlapján (www.voszkem.hu – csak egy kattintás) naponta egyszer, ahogy forrasradio.hu-n és a voszkom@gmail.com címen is.

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek