Hír
2018. August 31.

Oroszlány APP – új városi mobilalkalmazás

Új, modern kommunikációs lehetőséget kínál az önkormányzat az oroszlányiaknak és a városban történtek iránt érdeklődőknek. Egy érintéssel elérhetik a legfrissebb híreket, bejelentkezhetnek a helyi eseményekre, rendezvényekre, megnézhetik a helyi televízió élő adását, sőt egyszerűn és gyorsan bejelenthetik a közterületeken észlelt problémákat is.

Az Oroszlány APP kínálata

 • Hírek – Az app automatikusan megjeleníti a legfrissebb városi híreket, ezekről értesítést is kérhet telefonjára.
 • Kiadványaink – Megtalálhatja a városi kiadványokat, telefonján olvashatja a 2840 legfrissebb számait.
 • Kérdéseink – Időszakos, aktuális kérdésekre adhat választ egy-két kattintással, minikérdőíveink gyorsan kiértékelhetők, így azonnal elmondhatja véleményét a várost érintő aktualitásokról.
 • Eseményeink – Értesülhet a városi rendezvényekről, eseményekről, az Önt érdeklő eseményekről emlékeztetőt is kérhet, sőt akár egy érintéssel jelezheti részvételi szándékát is.
 • Problématérkép – Az applikáció nem csupán hír- és tartalomközlő szolgáltatás, hanem egy olyan felület is, amelyen a helyi lakosok egyszerűen és gyorsan bejelenthetik a helyi közterületekkel, kapcsolatos problémáikat. Készítsen képet a problémáról és küldje el.
 • Okostérkép – Városlakóként, vendégként vagy turistaként is megtalálja a helyi intézményeket, közszolgáltatókat, éttermeket és műemlékeket az online térképen.
 • Helyi televízió – Élőben az Oroszlányi Városi Televízió adásáait – már a mobilján is!
 • Információk – Felveheti a kapcsolatot az App üzemeltetőjével, megtalálja a hivatalok elérhetőségét

Amennyiben a felhasználó a Facebook fiókjával vagy egy rövid regisztrációval azonosítja magát akkor korlátlanul használhatja az app-ot. A bejelentkezés természetesen nem kötelező, az applikáció vendégként is használható, bár ebben az esetben bizonyos funkciók nem érhetők el. Az Oroszlány APP letöltése és használata ingyenes.

Letöltése pofonegyszerű: a Google Play, vagy az App Store alkalmazást használva az OROSZLÁNY szót kell beírni és máris elérhetővé válik az applikáció.

Az OroszlányApp letöltési linkeit megtekintheti itt a város weboldalán.

Amennyiben az applikációval kapcsolatosan kérdésük merülne fel, illetve fejlesztési ötletük van, azt örömmel vesszük. Kérdésüket, javaslatukat az oroszlanyapp@oroszlany.hu e-mail címre, vagy az applikáción keresztül várjuk.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek