Önkormányzat
2018. április 25.

Újabb városrész szépült meg

Továbbra is a fiatalok rendelkezésére szeretné bocsátani a nyári szünetben a Hunyadi iskola sportudvarát az önkormányzat, azért tárgyalásokat kezd a Tatabányai Tankerületi Központtal, mint az intézmény vagyonkezelőjével – áll többek között a képviselő-testület keddi ülésének előterjesztései között.

A grémiumot Lazók Zoltán polgármester 16 pontban tájékoztatta az elmúlt ülés óta történt eseményekről, arról is, hogy befejeződtek a Népek barátsága - Irinyi tengely I/a-b ütem (Dózsa György utcai parkolólemez és a Népek barátsága utca, a Dózsa György – Április utcák közötti szakaszon) munkálatai. A kivitelezés során 32 db merőleges és 6 db párhuzamos parkolóállás került kialakításra, az előírásoknak megfelelően akadálymentes parkoló is épült, továbbá a járdák akadálymentes csatlakozásának kiépítése is megtörtént. A Népek barátsága utca fenti szakasza térkő burkolattal készült el részben a meglévő pályaszerkezetre épülve, párhuzamos és fordított állású 45 fokos parkolókkal.

A 13 napirendi pont tárgyalása során szó volt a pedagógusok és egészségügyi dolgozók támogatásáról is. Ennek értelmében az elmúlt évhez hasonlóan támogatja az önkormányzat a két terület munkatársait. Az előirányzat terhére a pedagógusok és a pedagógiai munkát segítők, valamint a technikai személyzet az idei évben is havi bruttó 10 ezer Ft összegű elismerésben részesülnek, amit két részletben kapnak meg. Az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet dolgozói között cafetéria juttatásként 10 millió forintot oszthatnak szét, s a helyi mentősök is számíthatnak a támogatásra.

Az ülés teljes anyaga letölthető weboldalunkról!


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek