Mozaik
2016. szeptember 30.

Hirdetmény - Országos népszavazással kapcsolatban

Az Oroszlányi Járási Hivatal tájékoztatja a választópolgárokat, hogy az október 2-ai országos népszavazásra tekintettel a Kormányablak Osztály (Oroszlány, Fürst S. u. 29.) személyazonosító igazolvány és lakcímkártya kiállítása céljából hét végén is nyitva tart.

Hír
2016. szeptember 29.

Pályázati tájékoztató nap

Vállalkozásfejlesztési lehetőségekről, illetve az agrárszektor fejlesztési módjairól tudhatnak meg értékes információkat azok az érdeklődők, akik részt vesznek október 12-én délelőtt a Beatrix szállóban sorra kerülő tájékoztatón.

Sport
2016. szeptember 29.

Magyar Kupa érmek

Az elmúlt hétvégén Pakson került megrendezésre a 10 évesek számára a Magyar Kupa judo verseny.

Önkormányzat
2016. szeptember 28.

Közmeghallgatás kevés érdeklődővel

Bár két rendkívüli napirendi pontot is megszavaztak a döntéshozók, a keddi testületi ülés helyszíne nem véletlenül került a művelődési központ színháztermébe: közmeghallgatást tartott a grémium, amire sajnálatosan kevesen voltak kíváncsiak.

Kultúra
2016. szeptember 28.

Ökoanyu a könyvtárban

Rövid nyári szünet után, folytatódott az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár olvasótermében az "Így írnak Ők ..." elnevezésű programsorozat. A hagyományokhoz híven most is a hónap utolsó hétfőjén láttak vendégül egy ismert írót: Nagy Rékát – tájékoztatott Takács Tímea intézményvezető az eseményről.

Hír
2016. szeptember 27.

Oroszlányi diákok az állásbörzén

Több, mint ezer látogató kereste fel kedden Tatabányán a Vértes Agoráját, ahol a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Foglakoztatási Főosztálya Karrier Expo 2016. néven rendezett állásbörzét és információs napot, 36 kiállító részvételével.

Közélet
2016. szeptember 27.

A fagyokig velünk lesznek

Névvel, telefonszámmal érkezett az alábbi levél portálunkhoz, ami országos problémára figyelmeztet. A jelenségre a Magyar Távirati Iroda is kereste a választ, s az abban megfogalmazottaknál okosabbat magunk sem tudunk javasolni:

Mozaik
2016. szeptember 27.

Módosul a menetrend!

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyközlekedési Igazgatóságot, hogy 2016. október 3-tól 2016. október 16-ig a Kelenföld-Budaörs állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.


Találatok száma: 76db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek