Hír
2016. július 30.

Nem robbantanak, de feltárták

Új tájékoztató táblákat helyeztek ki a LÜN Kft. üzemeltetésében lévő oroszlányi Bányászati Múzeum dolgozói. Az immár egységes megjelenésű figyelemfelkeltők indoka, hogy a kiállítóhely látogatottsága folyamatosan növekszik, és programjai is gazdagodnak. Többek között a bányásznapi rendezvénysorozat egyik helyszínéül is szolgál majd szeptemberben a szabadtéri terület.

Sport
2016. július 29.

Kajakpólósok Olaszországban

Két osztályban nevezhettek a magyar kajakpólósok az olaszországi Udinében. A Vértesi Erőmű gárdája Vidra U-21 Hungary néven az A osztályban indult, nyolc másik csapattal együtt.

Kék hírek
2016. július 29.

Vadveszély!

Tavasztól, ősz végéig – főként az éjszakai órákban – gyakrabban kell számítani útra tévedt vadállatokkal. Bármennyire is vezetünk óvatosan és figyelmesen, az állatok legtöbbször váratlanul és nagy sebességgel érkeznek a járművek elé, egy pillanat alatt kerülnek elő a „semmiből”.

Sport
2016. július 28.

A rászoruló gyermekekért futottak

Igazi fesztiválhangulatban kezdődött mindhárom BorgWarner gyáregység dolgozói számára Oroszlányban a szerda reggel, amikor is jótékonysági futónapra gyülekeztek a Turbo üzem füves területén.

Statisztika
2016. július 27.

Hiányzó munkaerő

A gazdasági teljesítmény bővülésével párhuzamosan hazánkban nem csak a foglalkoztatottak létszáma, de a munkaerő iránti kereslet is folyamatosan növekszik, ami egyes ágazatokban, illetve régiókban már munkaerőhiány formájában jelentkezik – közölte a KSH.

Hír
2016. július 27.

Másfél millióan kapnak értesítést

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal megkezdte a folyószámla-kivonatok és a késedelmipótlék-értesítők kiküldését. Október végéig mintegy másfél millióan kapnak értesítést a hivataltól.

Statisztika
2016. július 26.

Oroszlányi cég a TOP 50-ben

Megtörtént, amire senki nem számított: a legnagyobb magyar cég elvesztette elsőségét a legnagyobb árbevételű magyar cégek ranglistáján. A magyarországi nagyvállalatok árbevételi rangsorát évek óta toronymagasan vezető Mol a dobogó második fokára szorult – áll a HVG által közzétett legújabb listán.

Sport
2016. július 26.

Vízen a kajakosok

Hétvégén a VÉRT S. E. masters és a szabadidős versenyzői mérették meg magukat Sukorón. Ebben az évben is szép számú mezőny gyűlt össze a Velencei-tavi pályáján, ahol hatvanhét szakosztály 1600 sportolója jelent meg.

Kék hírek
2016. július 25.

Az oroszlányi rendőrök elfogták a körözött férfit

Az oroszlányi rendőrök vasárnap délután ellenőrizték a Bokodi-tó partját és környékét. A völgyzáró gátnál egy vízben tartózkodó férfire lettek figyelmesek, aki a tiltás ellenére fürdőzött.


Találatok száma: 59db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek