Mozaik
2016. április 30.

Adóbevallás

Oroszlányban is segítséget nyújtanak az adóbevallás elkészítéséhez! A NAV munkatársai 2016. május 3-án bevallási fórumot tartanak, elsődlegesen a magánszemélyek bevallásának helyes kitöltése érdekében.

Helye: Oroszlány, Fürst S. u. 29. Oroszlányi Járási Hivatal Kormányablaka

Hír
2016. április 30.

Elismerések a Rendőrség és Tűzoltóság napján

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte péntek délelőtt Komáromban a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös rendezvényének meghívott vendégeit.

Hír
2016. április 29.

A fogyasztásmérés jövője

Elsősorban társasházi közösségek közös képviselői vettek részt csütörtökön az Oroszlányi Szolgáltató (OSZ) Zrt. és a Techem cég közös lakossági fórumán, amelyen a távhőszolgáltatás és a költségmegosztás szerepelt fő témaként.

Közélet
2016. április 28.

Medvehagyma az Akadémián

Mintegy negyven érdeklődő érkezett kedden délután a Bányász Klubba, hogy részt vegyen a március végén útjára indult Idősek Akadémiájának második előadásán.

Mozaik
2016. április 27.

Ingázik? Töltse ki!

A 2011. évi népszámlálás adatai szerint az oroszlányi lakosok közül a foglalkoztatottak 46,8%-a, 5.081 fő ingázik/ingázott naponta.

Hír
2016. április 27.

Így írnak Ők… - Így főznek Ők…

Lajos Mari gasztronómus, szakácskönyv író volt vendége hétfőn délután az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtárnak, az „Így írnak Ők” sorozat keretében. A közönséget Béke Ildikó könyvtáros köszöntötte, majd elkezdődött a beszélgetés. A nagy érdeklődésre való tekintettel az olvasóterem helyett a kiállítóterem adott otthont az eseménynek.

Önkormányzat
2016. április 27.

Megalakul a Városi Médiacentrum

Kéttucat napirendi pont várta kedden, hogy megvitassa a képviselő-testület, nem számítva azt a közel húszat, ami a két ülés közötti előterjesztésben szerepelt.

Sport
2016. április 27.

Újabb oroszlányi sporttehetség

Forde-ban (Norvégia) rendezték meg április közepén a súlyemelők olimpiai kvalifikációs felnőtt Európa-bajnokságát, ahol a magyar férficsapat remek szerepléssel kiharcolta az olimpiai részvételt, mivel a ranglista 4. helyén végeztek.

Mozaik
2016. április 26.

Gyomirtás

Vegyszeres gyomirtást kezd vasútvonalai mentén a MÁV. Oroszlányban június 17-e körül kerül sor a munkálatokra (a megadott dátumhoz képest lehet 2-3 napos csúszás).

Tánc-Zene
2016. április 26.

Bányászdalosok találkoztak

Tatabánya adott otthont hétvégén a Bányászkórusok és Hagyományőrző Énekkarok Országos Találkozójának, amelyen Oroszlányt a Bányász Népdalkör képviselte.


Találatok száma: 72db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek