Pályázat
2016. március 31.

Pályázat - Ingatlanértékesítés

Oroszlány Város Önkormányzata az 114/2014. (VI.24.) Kt. határozata 1. pontja alapján értékesíti a tulajdonában álló ingatlant.
Kék hírek
2016. március 31.

Ketten buktak a szondázáson

Oroszlány területén a húsvéti időszak alatt 189 járművezetővel szemben alkalmaztak alkoholszondát – tájékoztatta az oroszlany.hu portált Takács József r.őrgy, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hír
2016. március 31.

Kutyákat simogattak a gyerekek

Omáscsik Orsolya, a Ments meg! Oroszlányi Állatvédő Egyesület elnöke volt a vendége szerda délelőtt a Családok Átmeneti Otthonának. A szakember vetítéssel egybekötött előadásában a felelős állattartásról, elsősorban a kutyák védelméről tájékoztatta az intézmény lakóit.

Önkormányzat
2016. március 30.

Megújuló városi televíziós szolgáltatás

Nem csoda, hogy négyórásra sikeredett a képviselő-testület keddi programja, hiszen csak a két ülés közötti tájékoztatóban 35 téma szerepelt, majd ezeket követte a 18 napirendi pont megvitatása.

Közélet
2016. március 30.

Nyomja meg a gombot, ha baj van!

Torma Lajos települési képviselő, az Egészségügyi és Szociális Bizottság tagja, fővédnökként nyitotta meg kedden délután az Idősek Akadémiájának első rendezvényét a Bányász Klubban. Az esemény előadója Szita Attila, az Alhambra Kft. ügyvezetője a pánikjelző eszközök használatával, előnyeivel, hasznosságával ismertette meg az elsősorban időskorú hallgatóságot.

Sport
2016. március 30.

Most a Sopron volt az áldozat

Szép számú közönség kísérte el az oroszlánokat Sopronba is, garantálva a jó meccshangulatot. Ez a SMAFC-ot tette elszántabbá, jobban kezdték a mérkőzést, haraptak rendesen, így hamar tíz pontos előnyre tettek szert.

Pályázat
2016. március 30.

Pályázat - testnevelő tanár

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Oroszlányi Tankerülete a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a Hamvas Béla Gimnáziumban testnevelő tanár munkakör betöltésére.

Mozaik
2016. március 29.

Ingyenes szűrővizsgálatok

A dr. Balogh Tibor Alapítvány és az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet ingyenes szűrővizsgálatokat szervez 2016. április 7-én 9.00-15.00 óráig a Bányász Klub és Rendezvényházban (2840 Oroszlány, Táncsics M. út 1.).
Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Sport
2016. március 29.

Menetelnek a focisták

Alaposan megijesztette szurkolóit az OSZE labdarúgócsapata vasárnap, ugyanis rögtön a kezdés után, a hatodik percben egy könnyelműsködést követően gólt kapott. Mindez azért is meglepő volt, mert a tavaszi forduló négy meccséből eddig három alkalommal öt-öt góllal terhelték meg az ellenfél kapuját, a legutolsón pedig hárommal.

Kultúra
2016. március 29.

OKSZÍK húsvét

Kétnapos programsorozatot szerveztek a gyerekeknek a hétvégén a művelődési központban. A húsvét jegyében pénteken vidám, vicces, az alkalomhoz illő versekkel nevezhettek e jelentkezők, majd a könyves bütyköldében tölthették hasznosan szabadidejüket.


Találatok száma: 68db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek