Közélet
2016. január 31.

Eredményes évet zártak az oroszlányi polgárőrök

Nagy veszteség érte tavaly az Oroszlányi Polgárőr Egyesületet, hiszen tragikus hirtelenséggel, fiatalon hunyt el egyik legaktívabb tagjuk, Farkas Ferenc, akire néma főhajtással emlékeztek a szombati évértékelő, évnyitó eseményen.

Kultúra
2016. január 31.

Könyves farsang

Ne habozz, lapozz! címmel hirdette meg gyermek olvasóinak akcióját az oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár, amire a helyiek mellett dadi, kecskédi, szákszendi és tatai fiatalok is beneveztek, s minek eredményhirdetésére az immár tizenötödik alkalommal megrendezett könyves farsangon került sor.

Hír
2016. január 30.

Nyerjen életmentő jelzőkészüléket!

Február 1-jén a katasztrófavédelem a hivatalos Facebook-profilján játékot indít, amelyben összesen 200 darab, egyenként 10 ezer forint értékű szén-monoxid-érzékelőt lehet nyerni.

Kék hírek
2016. január 29.

Több mint másfél mázsa dohány a csomagtartóban

Jól ismerték az oroszlányi rendőrök azt a két helybéli férfit, akiket csütörtök délután igazoltattak a városban. Tavaly egy közúti ellenőrzés során több kartonnyi zárjegy nélküli cigarettát találtak a helyi rendőrök a 45 éves járművezető autójában.

Önkormányzat
2016. január 29.

Ha meg nem öregedtem volna, még mindig ott lennék

Közismert, köztiszteletben álló pedagógus házaspár férfitagját köszöntötte csütörtök délelőtt Lazók Zoltán polgármester 90. születésnapja alkalmából, s egyben átadta a miniszterelnök üdvözletét is.

Kék hírek
2016. január 28.

Ne dőljön be az ál-vízműveseknek

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Kisbér környékén, akik az ÉDV Zrt. munkatársainak adták ki magukat és csatornahálózat átvizsgálására, valamint tisztítására hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz. A megtévesztéshez a 3 fő fehér, vízműves matrica nélküli furgont használt.

Kék hírek
2016. január 28.

Kábítószer hatása alatt karambolozott

Tatabányáról a hivatásos tűzoltók vonultak a Környe és Oroszlány közötti úton történt balesethez kedden délután, ahol összeütközött egy menetrend szerinti autóbusz és egy személygépkocsi. Az ütközés következtében az autóbusz első kereke a karosszériához szorult, így azt a tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadították ki. A műszaki mentés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt lezárta, és a forgalmat kerülőútra terelte.

Kultúra
2016. január 28.

„Így írnak Ők…” 2016-ban is

Hétfőn rendezték meg az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár „Így írnak Ők...” sorozatának idei első beszélgetését Várady Eszter írónővel, az esztergomi Helischer József Könyvtár igazgatójával.

Hír
2016. január 27.

Csak hitegettek bennünket

Január közepén készített riportot Oroszlány polgármesterével VS.hu munkatársa, ami január 13-án jelent meg a portálon, a Vértesi Erőmű sorsát bemutató cikk részeként. A jogtulajdonos engedélyével az alábbiakban olvashatják a városvezető nyilatkozatát.

Hír
2016. január 27.

Adóbevallás

Február elsejéig még kérhető a bevallási nyilatkozattal, hogy a NAV készítse el az szja-bevallást. Közben több mint 792 ezren kapnak elektronikus bevallási értesítőt és 3 millió 245 ezer bevallási egységcsomag kerül a postaládákba ezekben a napokban. Az szja-bevalláshoz korszerű és könnyen követhető útmutatást ad a NAV új szja aloldala.


Találatok száma: 44db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek