Kultúra
2016. május 24.

Felragyogtak Oroszlány fiatal csillagai

Nagy volt az izgalom az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtárban, hiszen elérkezett az Oroszlány Sztár döntőjének napja.

A húsz produkció során megcsodálhatta a közönség a közel nyolcvan ifjú tehetség bemutatkozását versben, dalban, táncban és még gitárjátékban is. A zsűriben helyet foglaló Gonda Glóriának az RTL KLUB X-faktor című műsor szerkesztőjének, Takács Tímeának az OKSZÍK igazgatójának és Rajnai Gábor alpolgármesternek, nem volt könnyű dolga a döntés meghozatalában, hiszen a kategóriákban több kiemelkedő előadás is elnyerte tetszésüket. A díjak kiosztásánál nem fukarkodtak, így aztán több ifjú tehetség is megkapta az OROSZLÁNY SZTÁR 2016 címet.

Név szerint a következők: Nagy Antónia Evelin, Laczó Míra és Sipos Balázs ének kategóriában, Farkas Ádám és Szántó Csongor vers kategóriában, Babai István rap kategóriában és a József Attila Általános Iskola 8. b osztálya csoportos tánc kategóriában.

Külön díjat kapott: Molnár Kristóf és a József Attila Általános Iskola 5. c osztálya.

Közönség díjas lett a József Attila Általános Iskola 4.b osztálya.

A program gördülékeny és fiatalos lebonyolításáról Jónás Szabolcs és Kiss Krisztofer gondoskodott, akik a műsorvezetésen kívül még egy közös finálé-dallal is meglepték a közönséget. Velük együtt a fellépők is kedvet kaptak a közös táncoláshoz, énekléshez, így aztán fergeteges bulival zárult a 2016-os Oroszlány Sztár döntője.

„Büszkék lehetünk arra, hogy városunkban a fiatalok időt, energiát nem sajnálva meg merik mutatni tehetségüket.”- mondta Szládovicsné Móri Ildikó az OKSZÍK gyermek- és ifjúsági referense, a rendezvény összefogója.

Támogassuk őket további fejlődésünkben is, mint ahogy az alábbi oroszlányi cégek tették hozzájárulásukkal: ÁGM Kft., Balkán Grill Büfé, Bambi 13 Kft., Fanni Fagyizó, Oroszlányi Szolgáltató Zrt., Tesco Oroszlány Hipermarket.

Aki kíváncsi, vagy újra megnézné a díjazott produkciókat, az május 28-án, a Városi Gyereknapon találkozhat a tehetséges fiatalokkal.



Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek