Kultúra
2016. április 11.

Elgondolkodtatott és szórakoztatott

Új sorozatot indított az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az ifjúságot, a fiatal korosztályt is bevezesse a színházi élmények világába.

Dosztojevszkij: A Karamazov testvérek színpadra vitt adaptációjának lehettek aktív részesei azok a színházkedvelő fiatalok és felnőttek, akik ellátogattak az OKSZÍK színháztermébe.

Minden generációnak különleges „Dosztojevszkij-élményt adott” (a klasszikus könyvlapok helyett) a mai kortárs impulzusokkal teli darab. A négy előadó, Adorján Bálint, Jankovics Péter, Lazók Mátyás és Orosz Ákos minden különösebb díszletet, kelléket és jelmezt nélkülözve, kiváló színészi átváltozással és játékkal tette az előadást elgondolkodtatóvá és egyben szórakoztatóvá is. A magával ragadó színészi játék mellett, a művészek által írt dalok varázsoltak egy hétköznapi délutánt igazán különlegessé és emlékezetessé.

Az Ifjúsági Színházbérlet következő előadása is tartogat meglepetéseket, színházi élményeket. A második bemutató április 15-én 17 órától a Rómeó és Júlia című darab lesz. Aki  még nem vásárolt bérletet vagy jegyet,  megteheti az OKSZÍK információjában. Érdemes, mert ilyen feldolgozásban még biztosan nem látta senki ezt a klasszikus darabot!


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek