Kék hírek
2016. március 11.

Rövid idő alatt elfogták a tolvajt

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 34 éves helyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2016. március 10-én 16 óra 45 perckor egy oroszlányi szolárium stúdióba bement, majd az eladó figyelmét elterelte és eltulajdonította pénztárcáját. Az alkalmazott két óra elteltével észlelte, hogy ellopták értékeit, majd értesítette a rendőröket.

A körzeti megbízottak adatgyűjtést végeztek és a megadott személyleírás alapján egy órán belül azonosították a tettest. A rendőrök a férfit lakhelye közelében igazoltatták és kabátja zsebéből lefoglalták a sértett iratait tartalmazó tárcát.

A tettest a rendőrkapitányságra előállították, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte, vallomása alapján a lopott készpénzből időközben alkoholt fogyasztott.

A rendőrök a gyanúsított csomagjait is átvizsgálták és megállapították, hogy hátiszákjába szabálysértés elkövetéséből származó tárgyakat rejtett. A férfi több csomag kávét, valamint szeszes italokat lopott egy helyi élelmiszerboltból, ezért ellene szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek