Hír
2015. szeptember 29.

Ilyen a médiahasználatunk

Winston Churchill-től egy idézet: Én csak abban a statisztikában hiszek, amit magam hamisítottam.” Egy másik: A statisztika arra való, hogy elfogadhatóvá tegye az eredménytelenséget.

Hír
2015. szeptember 29.

Füstöltek a gumik

Autós szlalomversenyt tartottak az oroszlányi Tesco áruház parkolójában vasárnap, amire az égett gumiszag szerelmeseinek több mint harminc képviselője nevezett.

Mozaik
2015. szeptember 29.

Változások a Szent Borbála Kórházban

E hónap végétől a Kórház betegei és dolgozói birtokba vehetik az új létesítményt. Elsőként szeptember 28-án a Betegfelvételi Iroda költözik, majd 29-én az Ortopédia-Traumatológiai Osztály és Neurotraumatológiai részleg , a Sebészeti-és Érsebészeti Osztály, Szemészeti Osztály, Radiológiai Osztály és a Központi Műtő.

Sport
2015. szeptember 28.

Piros-fekete megszállás az országos döntőn

67 játékossal és 20 szülővel, edzővel, szurkolóval vágott neki az OSE szeptember 26-án a budapesti Országos Streetball döntőnek, aminek megrendezése egészen péntek délutánig a kedvezőtlen időjárás miatt kérdéses volt. Végül a műjégpálya helyett a SYMA csarnokban zsúfolódott össze a rengeteg résztvevő.

Közélet
2015. szeptember 28.

Mária szobrot állítanak a Szép Ilonka forrásnál

Zarándokok sokasága érkezett Oroszlányból, Tatabányáról, Kecskédről, Környéről, Várgesztesről, de az ország távolabbi településeiről, sőt, a határon túli Felvidékről is vasárnap délután Vértessomlóra, hogy együtt ünnepeljék a helyi vállalkozó, Batin Péter Szűz Mária szobrának felszentelését.

Sport
2015. szeptember 28.

Győzelem!

2015. szeptember 24-25-én került sor a Gyurasits István Emléktornára, a Budapesti Honvéd SE szervezésében.

Közélet
2015. szeptember 27.

Német villámlátogatás Oroszlányban

Szombaton hajnalban érkeztek meg Oroszlányba a Posaunenchor Plochingen zenekar tagjai, akik rövid pihenőt követően elsőként a tatai várba és az ottani német nemzetiségi múzeumba látogattak. A délutáni program Majkon, a kastélyegyüttesben, ezt követően a Bányászati Múzeumban folytatódott, majd rövid felkészülést követően a művelődési központban kezdte meg a hangbeállást a csapat.

Hír
2015. szeptember 25.

Itt az új húszezres!

December 14-től hozza forgalomba a Nemzeti Bank a megújított húszezer forintos bankjegyeket, a jelenlegi húszezres bankjegyek 2016 végéig használhatók fel a készpénzforgalomban – tájékoztatta az MNB az MTI-t.

Kék hírek
2015. szeptember 25.

Oroszlányi tolvaj

Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét K. Zs. Á., akit 2015. szeptember 24-én lopáson ért egy oroszlányi üzlet pénztárosa. A 36 éves oroszlányi férfit a járőrök fogták el, miután az üzletből otthonába menekült. A rendőrök a dolgozók által adott személyleírás alapján találták meg.

Hír
2015. szeptember 25.

Folyik a munka a múzeumban

Folyamatosan szépül, fejlődik a majki Bányászati Múzeum. A napokban elkezdődött az egykori vízaknák balesetveszélyessé vált nyílásainak és üregeinek földdel történő tömedékelése, a városi könyvtár segítségével elkészült az idáig összegyűjtött dokumentumok és archív fotók digitalizálása, Kárai Sándor ötletének köszönhetően pedig tovább bővül a kisvasút hossza.


Találatok száma: 66db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek