Kultúra
2015. december 31.

Házunk tája

Több mint 700 cikk, tájékoztató, pályázati anyag, rendőrségi és sporthír került fel 2015-ben a város weboldalára – remélhetően Oroszlány lakóinak mind nagyobb megelégedésére.

Közélet
2015. december 30.

Véradók óévbúcsúztatója

Százhetvenen nyújtották nemcsak képletesen kezüket kedden a művelődési központban, a Vöröskereszt és az Oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület hagyományos óévbúcsúztató véradó akciójának helyszínén.

Önkormányzat
2015. december 29.

Ülésrend

Hagyományosan havonta egy ülést tervezett a képviselő-testület a 2016-os évre, amelyekbe a törvény erejénél fogva beletartozik a jövő év szeptemberében sorra kerülő közmeghallgatás is – olvasható a város honlapjára felkerült, a jövő évi munkatervet ismertető dokumentumból.

Hír
2015. december 28.

Házi tűzijáték

A tűzijátékok biztonságos használatára hívja fel a figyelmet szilveszter közeledtével az Országos Rendőr-főkapitányság. A tűzijátékokat nem szabad más tűzveszélyes anyagokkal együtt tárolni, továbbá tetőtérben, pincében, alagsorban tartani, kiskorúak elől el kell zárni.

Kultúra
2015. december 28.

Több ezer látogató

Közel száz programot szórakoztatta Oroszlány lakóit az adventi időszakban. Az OKSZÍK monstre rendezvénysorozatában az országosan ismert előadók mellett bemutatkoztak a város iskolái, civil szervezetei, valamint művészeti csoportjai, és nagy sikere volt a karácsonyi vásárnak, valamint a színházi bemutatóknak, író-olvasó találkozóknak is.

Hír
2015. december 27.

Kéményseprők a katasztrófavédelemnél

A jelenlegi ígéretek szerint a kéményseprőket a katasztrófavédelem foglalkoztatja majd, miután átvette az ország bizonyos területein a kémények ellenőrzését és karbantartását – adta ki az információt a Kéményseprők Országos Szakszervezetének elnöke.

Hír
2015. december 27.

Tűzvédelem társasházaknak

Jövő év március végéig ki kell dolgozni bizonyos lakóépületeknél az új tűzvédelmi dokumentumot. A Magyar Közlöny december 21-i számában megjelent a tűzvédelmi szabályzat készítéséről szóló 30/1996. (XII. 6.) BM rendelet (tűzvédelmi szabályzat rendelete) módosítása.

Sport
2015. december 23.

Extra forma a szezonzárón

Nagyon jó ritmusban kezdődött a mérkőzés Fehérváron, agresszív, kemény védekezéssel, amitől kissé megilletődött az ellenfél. Maximumom pörgött a csapat, a fiúk gyors ellentámadásokat vezettek, gyakorlatilag lerohanták a hazaiakat. Felállt védelem ellen is gyorsan ment a labda, rendre megtalálták a legjobb helyzetben lévő társat, ehhez párosult egy extra dobóforma, így pillanatok alatt eldőlt a mérkőzés.


Találatok száma: 58db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek