Sport
2015. november 19.

Megtáltosodott az U14

Mind a négy csapat pályára lépett az elmúlt hétvégén, így az OSZE felnőtt, U19, U16 és U14-es együttese is megmérette magát.

A felnőtt és U19-es gárda Vértesszőlősön vendégeskedett, míg a fiatalabbak hazai pályán fogadták a Bábolnát. A nagycsapatnak 0-0-ás első félidő után sikerült legyűrnie a vértesszőlősieket. A 69. percben Járóka József Mátyás megszerezte az OSZE vezető gólját, amit nem sokkal a mérkőzés vége előtt Török Mihály még egy találattal toldott meg. Ezzel a győzelemmel a csapat a 10. helyet foglalja el a tabellán.

Az OSZE U19-esei nagy csatában maradtak alul a hazaiakkal szemben. A mérkőzés első gólját az OSZE szerezte Hideg Zsolt Dániel révén a 19. percben, de rá két percre a Vértesszőlős egyenlíteni tudott, a 39. percben pedig a vezetést is megszerezte. A második félidő 69.percében ismét az OSZE lőtt gólt Hideg Zsolt Dániel révén. Már-már úgy tűnt sikerül a pontszerzés, amikor az ellenfél 1 perccel a mérkőzés vége előtt a maga javára billentette a mérleget egy 89. percben szerzett találattal. Ezzel a vereséggel a csapat az utolsó előtti helyen tanyázik.

Az OSZE U16-os csapata hazai pályán magabiztosan győzte le a Bábolnát 4-1 arányban. Az eddig kilenc mérkőzés óta veretlen U14-es csapat szintén magabiztos, 2-0-ás győzelmet aratott itthon, őrizve ezzel helyét a tabella legfelső fokán. Molnár Tibor a 33. percben, míg Kovács Roland Róbert a 35. percben talált be.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek