Önkormányzat
2015. augusztus 28.

Sportcsarnok bejárás

Harmadik alkalommal járták be csütörtökön a leendő új sportcsarnok területét a közbeszerzési döntőbizottság tagjai, a hivatal munkatársai, a tervezők és a kivitelezésre pályázók képviselői. Mint az elhangzott, az eljárást az önkormányzat és az Oroszlányi Sport Egylet közösen folytatja le.

Mint az köztudott a beruházás első ütemében a 71 milliós TAO-s és a 30 milliós önkormányzati támogatás segítségével megtörténtek a közműkiváltások, a parkoló építés, a tűzi víz-csapadékvíz tároló telepítése, a trafó áthelyezés, a sportcsarnok meglévő épületének három oldali homlokzat-hőszigetelése, a lapos tető víz- és hőszigetelése, továbbá a nyílászárócserék. Az említettek mellett a szakemberek előkészítették a terepet az új csarnokrész munkáinak megkezdéséhez.

A további menetrendet ismertetve Németh Gábor alpolgármester elmondta: a közbeszerzési eljárás ajánlattételi határideje egy héttel meghosszabbodott, azaz szeptember 7-e. A projekttel kapcsolatos kérdéseket augusztus 28-ig kell írásban eljuttatni a polgármesteri hivatalhoz, amelyekre szeptember 2-ig válaszol az ajánlatkérő.

Ezt követi a 7-i beadási határidő. Hogy végül is ki nyeri el a mintegy 900 millió forintos beruházás kivitelezési munkáit, az tárgyalásos eljárásban dől el, amit szeptember közepén kezdenek meg a 4 legjobb ajánlatot tévő vállalkozással.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek