Kék hírek
2015. július 24.

Oroszlányi drogárusok

Kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 39 éves M. A. és a 29 éves M. M. ellen. Az oroszlányi testvérpár a gyanú szerint hónapokon át árult bódító hatású szert, mielőtt a rendőrök 2015. július 23-án Oroszlányban elfogták őket.

A 39 éves nőt és a 29 éves férfit előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A testvérpár lakásán tartott házkutatáson a nyomozók több zacskó, kábítószer gyanús fehér port találtak, amelyet lefoglaltak. Az eljárás során a rendőrök azonosították azt a budapesti férfit is, akitől a gyanú szerint a testvérpár vásárolta a kábítószert, amit később értékesítettek.

V. Viktort a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói fogták el 2015. július 23-án. A 37 éves férfi éppen eladott a bódító hatású szerből, amikor a rendőrök tetten érték őt. A gyanúsítottat rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek