Pályázat
2015. június 18.

Pályázat - közterület-felügyelő munkakör betöltésére

Oroszlányi Polgármesteri Hivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Oroszlányi Polgármesteri Hivatal Beruházási és Településüzemeltetési Osztály közterület-felügyelő munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Komárom-Esztergom megye, 2840 Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök: 1. melléklet I/13.

Ellátandó feladatok: A közterületek jogszerű használatának, a közterületen folytatott engedélyhez, illetve útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenység szabályszerűségének ellenőrzése. A közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabály által tiltott tevékenység megelőzése, megakadályozása, megszakítása, megszüntetése, illetve szankcionálása. Közreműködés a közterület, az épített és természeti környezet védelmében. Közreműködés a társadalmi bűnmegelőzési feladatok megvalósításában, a közbiztonság és a közrend védelmében. Részvétel a köztisztaságra vonatkozó jogszabályok végrehajtásának ellenőrzésében. Feladata a közterület-használati engedélyek döntés-előkészítése, azok hatósági nyilvántartásának vezetése és az engedélyben foglalt előírások folyamatos ellenőrzése. Közreműködés állat-egészségügyi és ebrendészeti feladatok ellátásában. Talált tárgyakkal kapcsolatos ügyek intézése.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Közterületek jogszerű használatának védelme. Az önkormányzati vagyon védelme. Jogsértések hatékony megelőzése, megakadályozása, megszüntetése, szankcionálása.

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló" 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a(z) helyi közszolgálati szabályzat rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Középfokú képesítés, rendészeti szakközépiskolai végzettség vagy ezzel egyenértékű más korábbi képzési formában szerzett végzettség; rendőr szakközépiskolai, határrendészképző szakiskolai végzettség; középiskolai végzettség és rendőri szakképesítés vagy ezzel egyenértékű más korábbi szakképesítés, határrendész szakképesítés vagy ezzel egyenértékű más korábbi szakképesítés; középiskolai végzettség és közterület-felügyelői vizsga, ennek hiányában OKJ-s személy- és vagyonőri szakképesítés ,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Közigazgatási gyakorlat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
  • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
  • Közterület-felügyelői vizsga

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • 45/2012. (III.20.) kormányrendelet 8. § alapján készített fényképes, szakmai önéletrajzot (önéletrajz-minta rendelet 1.sz. mellékletében található)
  • iskolai végzettséget, képzettséget igazoló okiratok másolatát
  • három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt (vagy az arra vonatkozó igazolást, hogy a pályázó a pályázata benyújtásáig az erkölcsi bizonyítványt kérelmezte)
  • nyilatkozat a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség vállalásáról
  • a pályázó arra vonatkozó nyilatkozatait, hogy :nem áll cselekvőképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt, kinevezése esetén munkaköri összeférhetetlenség vele szemben nem áll fenn, nem áll hivatalvesztés, fegyelmi büntetés hatálya alatt, amely miatt közigazgatási szervnél nem alkalmazható
  • hozzájárulást a személyes adatoknak a pályázati eljárással összefüggésben történő kezeléséhez

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban 2015. augusztus 3. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. július 15. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Erediné Rózsa Gyöngyi nyújt, a 34/361-444/166 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja: Postai úton, a pályázatnak az Oroszlányi Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (2840 Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 4-Mügy/89-1/2015. , valamint a munkakör megnevezését: közterület-felügyelő.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: A formai és tartalmi feltételeknek megfelelő pályázatot benyújtok közül - a jegyző által végzett - előértékelésen kiválasztott pályázók személyes meghallgatáson vesznek részt. A benyújtott dokumentumok és a meghallgatáson tapasztaltak alapján a kiválasztásról a jegyző dönt. Az eredménytelenül pályázókat írásban értesítjük. Az állás elbírálását követően - 6 hónap próbaidő kikötése mellett - határozatlan idejű közszolgálati jogviszony jön létre.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. július 24.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje: NKI honlapja - 2015. június 18.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.oroszlany.hu honlapon szerezhet.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek