Közélet
2015. április 15.

Befejezte misszióját a Szolgáltató

Öt eseményt magában foglaló programsorozat zárult le kedden délután a Beatrix szállóban, ahol a Szolgáltató Városközpont projekt befejezéseként az Oroszlányi Járási Munkaügyi Hivatal az Oroszlányi Szolgáltató Zrt. és Oroszlány önkormányzata közösen rendezte meg a „Vállalkozói gazdaságfejlesztő fórumot”, valamint az ”Állás és képzési börzét”.

A meghirdetett programok célja a városban élők minél sokoldalúbb tájékoztatása, kiszolgálása. Ennek érdekében tájékoztató előadást tartott a NAV valamint a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve.

A sorozat részeként a közelmúltban már megtartották a környezettisztítási akciónapot, amikor az óvárosban takarítottak, bokrokat, cserjéket, fákat, virágokat ültettek az önkéntesek, majd a gimnáziumba pályaválasztási bemutatókra várták az érdeklődőket. Az Oroszlányi Szolgáltató ZRt. társadalmi szerepvállalási programjának további eseményeként április 10-én került sor a Járjuk be az Aranyt című nyílt napra, amikor is az óváros rehabilitáció első beruházásával, a volt iskola új funkcióival, a kormányablakkal és a munkaügyi kirendeltséggel ismerkedhettek meg az érdeklődők.

A programok a KDOP-3.1.1/B-11-2012-0005 „Soft” tevékenységek - Szemléletformálás az Oroszlányi Óváros rehabilitációjának I. üteme – című projekt keretében valósultak meg.



Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek