2015. február 15.

Több mint száz fellépő Oroszlányban

Vidám, forró hangulatú estével köszöntötték vendégeiket szombaton a Bakfark Bálint művészeti iskola diákjai és tanárai, akik több meglepetés produkcióval is kedveskedtek a gimnázium zsúfolásig megtelt nagytermében helyet foglaló közönségnek.

A hagyományosan magas színvonalú XVI. Valentin napi műsort, amelyben 60 táncos, 44 zenész és az intézmény 15 fős pedagógus kollektívája mellett fellépett Oroszlány énekkara is, szinte végigtapsolta a kétszáz főt meghaladó közönség, akik között ott volt Lazók Zoltán polgármester és Rajnai Gábor alpolgármester is.

A rendkívül látványos számok között emlékezetes volt a "Rain" (eső) című, az iskola tanárai, ifi zenekara és a városi kórus által színre vitt, több improvizatív elemmel tarkított produkció Takács Tímea vezényletével, aki végül a közönséget is bevonta. De nem hagyható ki az ütősök együttesének, vagy a táncosok bemutatott darabjainak méltatása sem.

A művészeti iskola Valentin gáláját a tanár-diák közös előadásban elhangzó Radetzky induló zárta, amikor is valamennyi fellépő meghajlással köszönte meg az emlékezetes szombat estét.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek