2015. február 07.

Buli a Csodák Palotájában

Süti és üdítő is kellett ahhoz, hogy a meghívottak beléphessenek a Bakfark Bálint Alapfokú Művészetoktatási Intézmény pénteki farsangi mulatságára, ahol elsőként a nagyterem változott a Csodák Palotájává, ugyanis itt került sor a maskarás felvonulásra, amire a pedagógusok is az alkalomhoz illően öltöztek. Királylányok, boszorkányok, varázslók sorakoztak a bemutatkozáshoz, de szinte valamennyi film- és mesehős ott volt a Csodák Palotájában, ahol szorgalmasan jegyzeteltek a zsűri tagjai, majd az intézmény termeiben folytatódott a program.

Az erre az alkalomra banya tanyává, bűbáj szalonná, dallam palotává, elvarázsolt kastéllyá változtatott helyszíneken különböző feladatokat, akadályokat kellett leküzdeniük a gyerekeknek, persze az igazi buli csak ezeket követően vette kezdetét, amit Bakfark Álom névre kereszteltek a szervezők. Zene, tánc, karaoke, tombola, meg étel ital kifáradásig.

Díjazott farsangi maskarások:

Mészáros Anna: Julian király, Csikós Jázmin: Tea filter, Palotai Liliána és Gábor Anna: Felhúzhatós babák, Bazsánt Álmos: Lovag, Török Jázmin: Rózsa


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek