info@oroszlany.hu      +36 (34) 361-444
info@oroszlany.hu      +36 (34) 361-444
Cikkek
Keresés
Vissza
Elballagtak az Eötvösben
Hír

Szülők, családtagok, rokonok, barátok várták péntek délután a TSZC Eötvös Loránd Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája ballagási ünnepségén a fiatalokat az intézmény nagytermében, ahol elsőként Lazók Zoltán üdvözölte a ballagókat.

A polgármester beszédében arra hívta fel a két végzős osztály 25 vizsga előtt álló diákjának figyelmét, hogy az ember életében teljesen természetesen, előre meghatározott, olykor már megszokott módon érkeznek el kiemelkedő események, amelyek az élet jelentős, felejthetetlen állomásai, s egyben emlékezetesek maradnak mindig.

- Az elmúlt években jelentős változás állt be életetekben. Itt váltatok gyerekből felnőtté. Számtalan egyéni és közösen megélt élmény, az izgalommal szervezett és várt iskolai rendezvények, a mindennapok feladatai, nehézségei, gyakran megélt öröm és bánat, számos siker és kudarc, időnként gondok és nehézségek a tanulásban és az élet más területein – ezek mind-mind itteni életetek természetes velejárói, aktívan átélt, elválaszthatatlan részei voltak, szorosan idekötöttek benneteket. Minden ballagó diákban él egy kép az első napokról, az első lépésekről, melyekkel a mára már jól ismert iskola falai közé lépett. Ugye mindannyian őriztek néhány emléket az első találkozásokról, az első benyomásokról? De mára felnőttetek, elmentek. Így van ez rendjén. Hiszem, hogy a most elballagó diákok sokat kaptak ettől az iskolától. Biztos alapokat nyújtó tudást, képességeket, jó felkészítést a vizsgákra – fogalmazott a városvezető.

Az ünnepi gondolatokat követően Szabados Cintia 3/11b osztályos tanuló búcsúzott el az alma-matertől, végül az intézmény zászlaját átadták a jövőre végzős, tizedikes csoportok képviselőinek.

2018. May 05., 17:51
Vissza

Legnépszerűbb cikkek

Lomtalanítás 2018-ban (9776)
Az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. Oroszlány város területén 2018. évben 4 alkalommal lomtalanítást végez
Nyitnak a Gresók (8781)
File Beáta jegyző jelenlétében avatták fel azt az új, helyi vállalkozók által megálmodott kereskedelmi egységet
Én is bányász vagyok (6813)
Oroszlány várossá válásában, a jelenlegi infrastruktúra és városkép kialakításában fontos szerepe volt a bányászatnak
Ipari parki buszmenetrend! (8942)
Oroszlány város helyi autóbuszjáratai 2015. július 1. (szerda) üzemkezdettől az alábbi új menetrend szerint közlekednek
Beindultak a betörők (7034)
A betöréses lopások során az elkövetők a lehető legkisebb kockázatot vállalva a legnagyobb anyagi haszonra törekednek
Megújuló városi televíziózás? (6734)
Pályázatot ír ki az önkormányzat a televíziós műsorszolgáltatási feladatok ellátására

Elérhetőségeink

Oroszlány Város Polgámesteri Hivatala

A honlap tartalmáért felelős vezető:
Lazók Zoltán - Oroszlány Város polgármestere

A honlap tartalmát szerkeszti:
Ivák István ivak@okis.hu