Vállalkozói fórum és tréning
  • 2018. January 26., Friday
  • 16:00 óra
  • Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
Kapcsolat: Deés Szilvia
Email: dees.szilvia@marketikum21.hu

Tisztelt Oroszlányi Vállalkozó!


Új év – új fórum.

A tavalyi év folyamán összesen közel 40 helyi vállalkozó ült le hónapról hónapra beszélgetni, vacsorázni, informálódni a vállalkozói, szűkebb és a városi, tágabb környezetében történtekről. Volt szó az ipari parkról, pályázatokról, munkaerőről és még sok mindenről.

A felmerült témák, kérdések és javaslatok alapján úgy határoztunk, 2018-ben megtoldjuk a fórumot egy plusz szolgáltatással: 1,5 órás mini-tréningeket is csatolunk a rendezvényhez, amelyek kifejezetten vállalkozóknak, cégvezetőknek szólnak és segítenek a kihívásokat kezelni.

Első tréningünk „A (munkaerő)megtartó vezető” címmel a pénzen kívüli motivációs eszközökről, a munkaerő megtartás új útjairól szól majd és remélhetőleg mindenki konkrét eszközökkel fog majd hazatérni, amelyet akár másnap elkezdhet alkalmazni a cégében.

Előadónk: Sugta Klára tréner, business & management coach.

Időpont, helyszín:

2018. január 26 péntek 16.00, a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok konferenciaterme. (Oroszlány, Szent Borbála tér 2.)

Az előadás szigorúan 1,5 órát vesz majd igénybe, hiszen mindenki ideje drága, de reméljük azt követően még maradunk egy kicsit megbeszélni a hallottakat, esetleg más témában felmerült kérdéseket. A beszélgetés vacsorával végződik, amely svédasztalos szendvicsvacsorát jelent, kiegészítve kávéval, üdítővel.

A vacsora és a tréning ára együtt 3.000 Ft, amelyet a helyszínen az kell fizetni.

Kérem, jelezzen vissza január 23-ig, hogy számíthatunk-e a részvételére!

Ne feledjük: a beszélgetés akkor sikeres, ha van kivel beszélgetnünk. Ha van olyan oroszlányi vállalkozó, akivel szeretne találkozni, hívja meg, küldje tovább neki ezt a levelet, vagy mondja el nekünk és mi meghívjuk őt.

Várom ismét sok szeretettel:


Lazók Zoltán

polgármester


Visszajelzés:

dees.szilvia@marketikum21.hu

Deés Szilvia: 20/366-8186