Hír | Önkormányzat

Hagyományosan havonta egy ülést tervezett a képviselő-testület a 2017-es évre, amelyekbe a törvény erejénél fogva beletartozik a jövő év szeptemberében sorra kerülő közmeghallgatás is – olvasható a város honlapjára felkerült, a jövő évi munkatervet ismertető dokumentumból.

Januárban többek között az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár, valamint a Bányászati Múzeum 2016. évi tevékenységét vitatják meg a döntéshozók, majd február közepéig meg kell alkotni a költségvetési rendeletet.

Az első félévben szó lesz még az önkormányzat által alapított közalapítványok 2016. évi működéséről, tevékenységéről, a személyes gondoskodást nyújtó szolgáltatásokról, azok eredményességéről, a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról, valamint a település közbiztonságának helyzetéről.

A nyári szünetet követően az önkormányzati bérlakások 2017. I. félévi üzemeltetésével kapcsolatos feladatok, az út-, és járda felújítási koncepció, a közterület-használati díjak mértéke, a temető üzemeltetés és az évközi beruházások kérdésköre kerül a képviselők elé - sok más mellett.

2016. december 22., 06:26