Hír | Közélet

Hagyományosan egészségnappal, vércukor és vérnyomásméréssel, táplálkozási tanácsadással, számmisztikával, Bach virágterápiával vette kezdetét a hónap első napján az Örökifjak Klubjának programsorozata a borbálai közösségi házban.

A harmadik alkalommal megrendezett Szent Borbála Napokon rendre bemutatják kézműves termékeiket és munkáikat a közösség tagjai. A kiállítás pénteki megnyitó eseményén részt vett Rajnai Gábor alpolgármester és Gyuga Mihály, a körzet önkormányzati képviselője.

- Én úgy gondolom, hogy abban a társadalomban, ahol az időseket nem becsülik, ott a fiatalok sem számíthatnak semmi jóra. Minden emberi társadalom alapértékei közé tartozik az, hogy tisztelik hajlott korú embertársaikat, segítik, támogatják őket. Kívánom, hogy magánéletükben egészség kísérje idős napjaikat, szerető család osztozzon örömeikben, segítsen gondjaikban, s éljék hasznosan a jól megérdemelt pihenés éveit, valamint fogadják szeretettel és élvezzék ki a hét rendezvényeinek minden percét, szívükben pedig önök is kezdjék meg felkészülésükre a legnagyobb családi ünnepre, a karácsonyra – fogalmazott az alpolgármester.

A bemutatón többek között Ackermanné Erzsike foltvarrásait, Molnár Károly bortermékeit, a Felföldi család lekvárjait és szörpjeit, Rózsáné Csilla csipkecsodáit, Kara Mónika papírból készített ajándéktárgyait tekinthetik meg vasárnap délutánig az érdeklődők, amikor is gálaműsor zárja az örökifjak adventi rendezvényét.

2016. december 04., 09:41