Szeretnél többet tudni arról, miként is kell egy újságcikket jól megírni? Szeretnéd tudni, hogy egy jelentős rendezvény beharangozásához milyen sajtóműfajokat használj? Szeretnéd tudni, hogy egy újság, honlap, kiadvány szerkesztésénél milyen alapvető szakmai elvárások vannak?

Tudod-e miként kell jó kapcsolatot tartani a sajtómunkásokkal, hogy mindkét fél elégedett legyen? Szeretnél ízléses meghívót szerkeszteni, esetleg jó sajtólevelet írni, hasznos sajtótájékoztatókat szervezni? Járatos vagy a közéleti protokollban? Szeretnél többet tudni róla?

Nos, ha a kérdések többségére igen a válaszod, gyere el 2016. szeptember 23-24-25-én Oroszlányba (Komárom-Esztergom megye), ahol a szakma kiválóságaitól kaphatsz választ a kérdésekre – olvasható a Nemzeti Művelődési Intézet weboldalán, ahol a további információk és tájékoztató anyagok mellet az is szerepel, hogy a háromnapos kurzus vendégelőadója lesz Görög Ibolya, a protokoll legfőbb tudója, aki hét miniszterelnök protokollfőnöke volt, Komlósi Gábor, volt TV-riporter és „sajtóelhárító”, Nagy Gábor Miklós kommunikációs szakértő és Kleer László főszerkesztő, fotóriporter.

A MÚOSZ (Magyar Újságírók Országos Szövetsége) Helyi Lapok Szakosztálya által szervezett, és az önkormányzat által támogatott rendezvénynek immár negyedik alkalommal ad otthont Oroszlány.

2016. augusztus 26., 07:14