Három éve szervez nyáron napközis edzőtábort a legkisebbeknek az Oroszlányi Szabadidő Egyesület (OSZE) labdarúgó szakosztálya. Ezen a héten az U7-es gyerekeknek vezényelte a napi két edzést a műfüves pályán Schaffer Attila táborvezető, akinek munkáját Nagy Richárd, majd a következő turnusban Boros György segíti.

A 19 ovis apróságnak a sport mellett játékos és szabadidős programokat is szerveznek, ahogyan ez történt csütörtökön, amikor két meglepetés várt a jövő bajnokaira: felkereste őket László András, az egykori válogatott labdarúgó, valamint valamennyiüket vendégül látta a polgármesteri hivatalban Lazók Zoltán polgármester, Rajnai Gábor és Németh Gábor alpolgármesterek, illetve File Beáta jegyző.

A kicsik minden megilletődöttség nélkül estek neki a süteményeknek és üdítőknek, majd a rövid ismerkedést követően átvették a városvezető emlékérmeit és ajándékait. A jövő héten egyébként a kisiskolások, az U9-esek lesznek a tábor lakói, vendégként pedig a szintén válogatott focistát, Sallói Istvánt várják egy bemutatóra.

2016. június 17., 07:26