- Rendezvénysorozatot szervez a Civil fórum Oroszlányban, a Művelődési Központ és Könyvtárban. A programok január 22-én 16 órakor kezdődnek. Belépődíj nincs. Juhász Attila fotóművész, a Majk Barátainak Köre elnöke nyitja meg a Civil szervezetek bemutatkozása című kiállítást – tette közzé a fenti hírt a 24 ÓRA című megyei lap 1997. január 18-án.

Így kezdődött, s napjainkban immár XX. alkalommal kerül sor a Civileké a Ház eseményeire – idézték fel az elmúlt két évtized jeles epizódjait, pillanatait szerda délután az Oroszlány és Térsége Civil Szervezeteinek Egyesülete rendezvényén.

A múltidézésen jelen volt többek mellett az alapító ötletgazda, Szabolcs András, a művelődési központ egykori igazgatója, Bereznai Csaba, aki évekig egyengette a civil szervezetek útját és Rajnai Gábor jelenlegi alpolgármester.

A jelenlévőket Mészáros István, a térségi civileket összefogó egyesület elnöke köszöntötte, majd Elekes Lászlóné, a szervezet egykori életre hívója tartott rövid összefoglalót, mielőtt az érdeklődők megtekintették volna a két évtized eseményeit felidéző DVD-t.

2016. május 05., 06:41