Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte péntek délelőtt Komáromban a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös rendezvényének meghívott vendégeit.

Mint az a Monostori-Erőd Dunai Bástyájában a Rendőrség és Tűzoltóság napja alkalmából megrendezett eseményen elhangzott, példaértékű a két szervezet együttműködése, s mint azt a statisztikák is bizonyítják, mind hatékonyabban látják el feladataikat a rend őrei és a katasztrófavédelem munkatársai.

Az állománygyűlésen - amelyen mintegy kétszázan vettek részt - az ünnepi műsort és megemlékezést követően a társszervek vezetői, valamint a települések polgármesterei jutalmakat, elismeréseket adtak át.

Lazók Zoltán oroszlányi polgármester Martin Zoltánt részesítette elismerésben, aki 12 éve aktív tagja az önkormányzati tűzoltóságnak. Majtán Melinda szintén ennél a szervezetnél végzett adminisztratív tevékenységéért, míg Sirmer Zoltán rendőr zászlós közbiztonsági munkájáért vehette át a jutalmat a településvezetőtől.

2016. április 30., 20:51