A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága várja a jelentkezőket a közlekedésbiztonsági vetélkedő 2016. április 23-i területi versenyére.

A „Közlekedik a család” vetélkedősorozat elsődleges célja, hogy az állampolgárok figyelmét minél szélesebb körben ráirányítsa a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. A versenyre olyan Komárom-Esztergom megyei családok jelentkezését várják, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, valamint hat és tizenhét év közötti gyermeket/gyermekeket nevelnek. A közlekedésbiztonsági feladatokból álló verseny végén egy család juthat az országos döntőbe, amelyet 2016. június 18. és június 19. közötti időben rendeznek Budapesten. A nyereményjáték fődíja egy Skoda Rapid Spaceback típusú személygépkocsi. Ezen kívül minden - az országos döntőbe jutott - család több értékes ajándékban részesül.

A Komárom-Esztergom megyei területi vetélkedő 2016. április 23-án 9 órakor kezdődik a Tatabánya, Győri úti Skoda szalon területén. A versenyre jelentkezni és arról bővebben tájékozódni a www.kozlekedikacsalad.hu honlapon lehet.

2016. április 19., 06:47