Június 20-án, szombaton két helyszínen is remekeltek az Oroszlányi Judo Club versenyzői. A kisebb csapat helyben, a OSE által szervezett utcai kosárlabda rendezvényen vett részt, ahol győzelmet arattak ellenfelükön, megmutatva, hogy e labdajátékban is jeleskednek. A csapat tagjai: Baliga György, Parti Balázs, Reim Zsolt.

Az Ajkán megrendezésre kerülő amatőr judo fesztiválon a hazai egyesületek mellett Szlovákiából is érkezett egy csapat. Az OJC 8 főt indított, és mindannyian aranyéremmel tértek haza! A verseny érdekessége volt, a kisebbek mellett a felnőttek és senior korúak is szőnyegre álltak. Így az egyesületből Csikós Róbert és Polovicz József is tatamira lépett az idősebbek között. Az ifjúsági versenyző Parti Perta, a serdülő Fekete Flórián, a Diákok Balázs Roland, Praveczki Tamás, Gyurkovszky Szilárd, Áncsák Kitti voltak.

Még nem fejeződnek be az edzések, június 28-án edzőtáborba vonul a csapat, és egy hetet a balatoni Gyenesdiáson töltenek, ahol szlovák, cseh, osztrák baráti egyesületekkel készülnek az őszi szezonra.

2015. június 22., 13:08