Hír | Sport

Koncentráltan kezdték pénteki mérkőzésüket a vendéglátók kosarasai: tetszetős támadásokat vezetett, és a védekezés is jól működött.

Amikor cserék következtében elkezdett forogni a csapat, hogy mindenki játékban legyen, szétesett a védekezés, senki sem tartotta be a folyamatosan gyakorolt és sulykolt taktika szerinti védekezést. Emiatt a támadás is visszaesett és beesett pár hármas győri oldalon, amitől vérszemet kaptak a vendégek, az OSE pedig görcsös lett.

Két perccel a meccs vége előtt "nyakon" volt a kés, és ekkor valósult meg az a védekezés, amit várt a csapatedző, ugyanakkor a támadásban is jól ment a labda, jöttek a helyzetek, amiket sikerült értékesíteni.

Vavra András: „Egész héten arra készültünk, hogy ne engedjünk hárompontosokat a Győrnek, hiszen ez a fő fegyverük. Edzésen jól is működött, ehhez képest meccsen csak hellyel-közzel sikerült a gyakoroltakat megvalósítani. A dobószázalékunkon is van mit javítani. Megyünk tovább, javítjuk a hibákat! Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Hajrá OSE!”

OSE Lions - Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 83-81 (21-16, 19-23, 22-21, 21-21)
Helyszín: Oroszlány (300 néző)
Vezette: Hervai, Vida, Szakáll
OSE: Wehner 15/3, Tanács 20/3, Vujovic 9, Kiss 15/6, Hadnagy 4
Csere: Burai 7, Gorzsás 9, Ughy -, Lakosa 2, Keller -, Bocsárdi 2
Edző: Vavra András
Jók: Wehner, Tanács, Kiss

Kar-Ma-Photo

2015. november 16., 08:15