Az elmúlt hétvégén az OSZE labdarúgó szakosztály felnőtt, U19, U16 és U14-es csapata is pályára lépett, a műfüves pályán pedig a Bozsik torna fiataljai rúgták a bőrt.

A felnőtt és az U19-es együttes az FC Esztergomot fogadta, és az idősebbek megőrizték helyüket a tabellán, hiszen a mérkőzésen 0-0 arányú döntetlen született. Ezzel az Esztergom egy ponttal lemaradva áll az OSZE mögött a 11. helyen.

Az U19-es csapat 0-2-es állásnál ugyan szépíteni tudott 1-2-re Hideg Zsolt Dániel góljával, de végül 1-4 arányban az esztergomi gárda szerezte meg a 3 pontot. Bognár Attila Tamás - az U19 edzője - a következőképpen látta a mérkőzést: A hétvégén már lehetett örülni a vereség ellenére, mert jó szellemben játszottunk, és a küzdeni akarást is észre lehetett venni a csapaton! Megint sok helyzetet kihagytunk, és ami örök igazság - a szegény embert az ág is húzza - ellenfelünk kihasználta megingásainkat! Sebaj - megyünk tovább és megjönnek az eredmények! Hajrá oroszlányi foci!

Az U16-os és U14-es csapat a Zsámbéki Sport Klub vendége volt. Az OSZE 16-os fiataljai az 53. percben Becher János Márkó és Pulpiter Máté góljával még 1-2 –es győzelemre állt, de aztán egy kiállítás, majd a hazaiak hajrája megfordította a mérkőzést, amit 3-1 arányban a zsámbékiak nyertek.

Az OSZE U14-es csapata továbbra is remekel, és őrzi vezető helyét a tabellán. A találkozón a második félidőben pörögtek fel igazán az események, sikerült az 1 gólos vezetéshez további 5 találatot hozzátenni, és csak egyet kapni. Molnár Tibor és Molnár Csaba Sándor egy-egy találattal, míg Kovács Roland Róbert mesterhármassal vette ki a részét a győzelemből. Az idei év utolsó Bozsik-tornáját Oroszlányban tartották vasárnap a műfüves pályán az U-7-es és U-9-es korosztálynak. Az U-7-es korosztályban 48, az U-9-eseknél pedig 62 gyerek lépett pályára.

Nagyszerű időben, jó hangulatban, játékkal és tanulással telt a nap, aminek végén minden gyermek csokit kapott, a kiemelkedő teljesítményeket pedig oklevéllel jutalmazták. Az oroszlányi SZE-n kívül az ugyancsak Oroszlányi Utánpótlás FC, a Kecskéd KSK, a Dad KSE, a Környe SE, a Bokod-Erőmű LE és a Szákszendi SE csapatai vettek részt a tornán.

2015. november 12., 07:58