Schäffer Attila, az Oroszlányi Szabadidő Egyesület (OSZE) labdarúgó trénere köszöntötte az egyesület hagyományos családi napjának vendégeit szombaton a Gárdonyi sportcentrumban, ahol ott volt Lazók Zoltán polgármester mellett Szalma József, a Coerver Coaching magyarországi igazgatója is.

Mint elhangzott, a gyerekek három Bozsik tornán vettek részt az elmúlt időszakban, s a legnépesebb csapatokkal képviseltették magukat az U9-es korcsoportban.

- Féléves előkészítő munkát követően sikerült megszervezni a gyerekeknek legnagyobb élményt nyújtó programot: a közelmúltban a Puskás akadémia nagypályáján ők vezethették fel a Felcsút-Honvéd mérkőzés játékosait a pályára. Ez mindenkinek nagy élmény volt – mondta Schäffer Attila.

A délelőtti program ezt követően már a fociról szólt játékos feladatokkal fűszerezve, a volt válogatott labdarúgó, Szalma József pedig a külföldön már régóta gyakorolt edzési módszer, a coerver (az egyéni technikai tudás fejlesztését segítő) alapjaival ismertette meg a kicsiket.

Mindeközben Baranya Tibor kondérban készített ízletes étellel gondoskodott, hogy jól lakjanak a program megfáradt résztvevői.

2019. május 26., 11:52