Tizenegyedik, egyben utolsó alkalmához érkezett a vállalkozói tréning szerda délután a városházán.

Az eredetileg tíz részesre tervezett programsorozat bónusz előadása a résztvevőket leginkább foglalkoztató témák és kérdések feldolgozásáról szólt.

Deés Szilvia, a minitréning szervezője és ötletgazdája elmondta: természetesen senki sem lesz néhány prezentáció meghallgatás után profi marketinges, a program célja nem is ez volt, hanem az, hogy tágítsa a vállalkozók látókörét, kreativitását, átformálja a gondolkodásmódjukat, merjenek lépni, ezáltal bátran és sikeresen tudják képviselni magukat az üzleti életben.

Az utolsó alkalom interaktív előadásának gerincét a vendégek kérésére a marketing tevékenységek számviteli, könyvelési és adózási kérdései adták. A prezentációból nemcsak az derült ki, hogy mikor érdemes ajándékot adni az ügyfeleknek, hanem az is, hogy mire kell figyelni ilyenkor.

Szóba került többek között a céges rendezvények könyvelése és az engedmények helyes adminisztrációja, de kitértek arra is, hogy melyek a meghatározott adómentes juttatások. A résztvevők közül többen megjegyezték, hogy sok segítséget és hasznos tudást kaptak munkájukhoz a családias hangulatú vállalkozói tréningeken.

A programsorozat rendszeres látogatói a Lazók Zoltán polgármester által aláírt oklevelet vehették át, mely tanúsítja, hogy tulajdonosa felelős vállalkozó.

2019. május 15., 23:00