Testi-lelki felüdülés ígéretével folytatódott hétfőn a Civileké a Ház programsorozat az OKSZÍK-ban. Az ezoterikus nap keretében több helyszínen számos bemutató, szakember és előadás is várta az érdeklődőket.

A masszázsok kedvelői elmerülhettek a különböző technikákban, ugyanis thai-bambusz masszázson, aromaterápiás, valamint aloha fejmasszázson és lomi-lomi bemutatón leshették el a szakemberek mozdulatait.

Az ezotéria iránt érdeklődők jelentkezhettek csakra és aura tisztításra, javításra, átok levételre és ártó szellem elvitelre, de betekinthettek a számmisztika rejtelmeibe is. Népszerű volt továbbá a biorezonancia mérés és a meridián torna, valamint csontkovácshoz is többen fordultak bajaikkal.

Lehetőség volt selyemfestésre, mandala színezésre, terápiás esszenciák kipróbálására, és nagy népszerűségnek örvendtek a különböző természetes szappanok és natúr kozmetikumok.

A délután folyamán Helmeczi Bessy Bach-virág és aromaterapeuta tartott előadást Aromaterápia – Növények intelligenciája címmel, majd Kocsis Judit jósdája és Belákovics Kornélia hangtálfürdő természetgyógyász, hangtál terapeuta várta az érdeklődőket.

2019. április 02., 06:00