Felhívással fordul társadalmi szerepvállalása részeként az Oroszlányi Sportegylet (OSE) a város természetszerető, környezettudatos lakóihoz.

Az egylet tagjai éveken keresztül vállalták egy-egy városrész (pl. Öreghegy, Felső-tó, Majki erdő) kitakarítását, facsemeték ültetését, hogy élhetőbbé, tisztábbá tegyék a zöldterületeket. A Krajnyik „Akác” András Sportcsarnokhoz kapcsolódó parkoló építésekor tett felajánlásuknak megfelelően, a Budapest Honvéd SE elleni mérkőzésük teljes bevételét facsemeték vásárlására, ültetésére fordítják.

Most, amikor közeleg a sportcsarnok bővítése, és a leendő épület helyén sajnos fákat kell kivágni, újabb akciót hirdettek: a 2015. szeptember 18-19-én megrendezésre kerülő Bányász-kupa teljes bevételét a kivágandó fák pótlására fordítják.

A szervezők kérik, hogy a polgárok is javasoljanak helyszíneket az új csemeték telepítéséhez. Javaslataikat e-mailben az iroda@oselions.hu címre várják 2015. november 15-ig, amelyeket továbbítanak a Városfejlesztési Bizottságnak.

2015. augusztus 26., 17:35