Hetedik alkalommal ünnepelt dolgozóival és vendégeivel a BorgWarner Turbo Systems Kft. szerda délután oroszlányi gyárában. Az ok pedig, hogy ismét 1 millió munkaórát teljesítettek üzemi baleset nélkül.

Az ünnepségen – melyen ott volt Lazók Zoltán polgármester is, Robin Kendrick, a BorgWarner Inc. alelnöke, ügyvezető igazgatója és Davide Girelli, a BorgWarner Turbo Systems üzletágának európai ügyvezető igazgatója – adták át immár hetedik alkalommal a Safety Award díjat, amit ennyiszer egyetlen gyár sem kapott még meg a cégcsoporton belül.

Bogár Attila, a BorgWarner Turbo ügyvezető igazgatója beszédében arra hívta fel a jelenlévők figyelmét, hogy a következő időszakban megszigorodik az értékelési mód, és egy 20 pontból álló egészségügyi és biztonsági rendszernek kell megfelelni a cím elnyeréséhez, de a gyár kollektívája képes lesz teljesíteni az új feltételeket is.

Az elismeréssel együtt járó 20 ezer dollárnak megfelelő forintösszeget a cégvezetés a dolgozókkal egyetértésben – a társadalmi felelősségvállalás részeként – hagyományosan jótékony célra fordítja, így az oroszlányi tűzoltók, a „Ments Meg” Állatvédő Egyesület, valamint a József Attila iskola alapítványának képviselői vehették át szerdán a közel 1,8-1,8 millió forintos adományt.

2018. szeptember 06., 08:05