Három éve startolt a Szociális Szolgálat Oroszlán(y)-rész programsorozata, ami csütörtökön érkezett újabb állomásához. A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat ekkor rendezte meg teremfoci tornáját a volt négyes iskola tornatermében.

Nem szívesen lennék most a helyükben, hiszen ebben a kánikulában futkározni a labdával egy zárt helységben nem akármilyen teljesítmény, de ilyen a sport – köszöntötte némi humorral Rajnai Gábor alpolgármester, aki sok sikert és kitartást kívánt a sorozatmérkőzésekhez.

Az Acsádi Mihály és Cser Tamás által vezényelt sporteseményen hat csapat közel negyven játékosa rúgta a bőrt körmérkőzéses alapon, miközben a szolgálat munkatársai folyamatosan ellátták étellel, itallal a résztvevőket, ami el is kelt az időközben szinte gőzfürdő forróságúra melegedett teremben.

A focimaraton eredményei
  • 1. helyezett: „Haverok” csapat Csapattagok: Acsádi Milán, Balogh Bence, Kocsis Péter, Büki Gábor, Bándi Mihály
  • 2. helyezett: „Bajnokok” csapat Csapattagok: Hideg Szebasztián, Jónás József, Fekete Tamás, Molnár Csaba, Lakatos János, Biri Csaba
  • 3. helyezett: Nyúlánk FC Csapattagok: Madarász Dominik, Nagy Mihály, Puporka Dániel, Horváth Dani, Jovanov Zoltán, Nagy János, Kostyál Gergő, Illek János

A helyezetteken kívül oklevelet kaptak: a legjobb kapus, a legjobban cselező játékos, a legjobb védőjátékos, a leggyorsabb játékos, és a legszórakoztatóbb játékos. fair play díjat is kiosztottak a szervezők.

2015. július 24., 14:03