Aggódó tekintetek pásztázták az eget péntek délelőtt a műfüves pályán, ahol hét csapat tagjai gyülekeztek, hogy összemérjék erejüket a harmadik alkalommal megrendezett Rendvédelmi Kupa küzdelemsorozatán.

A szervező, a polgármesteri hivatal közterület felügyeleti együttese mellett a helyi rendőrség és polgárőrség is indított focicsapatot, míg az ipari parki cégeket a BorgWarner, a Suez és a Wescast reprezentálta. A tornát az tette nemzetközivé, hogy testvérvárosunk, Vágsellye is képviseltette magát.

A megnyitón Rajnai Gábor alpolgármester köszöntötte a labdarúgókat, majd megkezdődtek az összecsapások, melyek érdekes küzdelmeket, kemény meccseket, és váratlan keresztbeveréseket hozott, miközben nem volt alaptalan az aggódás sem, hiszen jó kis esővel megérkezett az égi áldás.

A délutáni eredményhirdetésen aztán kiderült, sikerült megőrizni a hagyományokat: a banketten a Lóczi Krisztián vezette közterület felügyelet együttese vehette át a győztesnek járó kupát, harmadik alkalommal is Oroszlányban tartva a trófeát a helyi rendőr és tűzoltó nyeréseket követően. Második a Suez, harmadik a polgárőrség csapata lett.

Az esemény képeit a Fotógalériában tekintheti meg!

2018. május 26., 08:49