Tizenkilenc civil és nonprofit szervezet mutatkozik be a nagyközönségnek, ismertetve munkáját, bemutatva tevékenységét a 22. alkalommal, pénteken megnyílt eseménysorozaton.

A művelődési központban Edelmayer Zsolt, az NMI Művelődési Intézet Nkft. Komárom-Esztergom Megyei Irodájának módszertani referense köszöntötte a megjelenteket, köztük File Beáta jegyzőt. Mint azt a szakember elmondta, jó látni azt a sokszínűséget, ami bizonyítja az oroszlányi civilek aktivitását, közösségi életét.

A megnyitót követő gálaműsorban fellépett az OKSZÍK Gyermek Néptánc csoportja, a Bányász Népdalkör, a Szíjj Irma Kamarakórus, a Dance Reform Táncstúdió, a Cirill Táncstúdió és a HeMo Musical Stúdió.

A továbbiakban kedden a civil szakmai nap keretében a közművelődési szakterület, az ifjúságügy jó gyakorlatainak, példáinak bemutatására, az aktuális szakmai információk átadására kerül sor a műhelybeszélgetés során, kertészeti és pályázati tanácsadásra várják az érdeklődőket.

A szerdai egészségnap vizsgálatai mellett bemutatkozik a Szövőszakkor és a Vakok és Gyengén látók megyei szervezete, csütörtökön a Kistérségi Nyugdíjas Találkozóra kerül sor, és aznap lép közönség elé a rendezvénysorozat sztárvendége, Nagy-Bandó András.

Pénteken Jakupcsek Gabriella Ridikül jellegű műsorának vendége File Beáta, Oroszlány város jegyzője, Lódry Csaba virágkötő és Takács Tímea OKSZÍK igazgató lesz, végül szombaton családi programok zárják a Civileké a Ház idei rendezvényeit.

A részletes napi program portálunkon és az OKSZÍK weboldalán olvasható.

A Fotógalériában rendre megtekinthetők az események fotósorozatai!

2018. március 31., 11:26