Az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. Oroszlány város területén, az Oroszlányi Önkormányzat megbízásából 2018. évben 4 alkalommal az alábbiakban felsorolt napokon és helyszíneken lomtalanítást végez, valamint ugyanezeken a napokon lehetőség lesz a használaton kívüli elektromos készülékek (TV, mikro, egyéb háztartási és barkács eszközök stb.) elhelyezésére az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u.59.).

Lomtalanítás a város tömbös beépítésű területein és a garázssoroknál
Elektromos készülék begyűjtés az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u. 59.) 8-14 óra között
2018. március 19., május 28., szeptember 17., november 19.

Lomtalanítás Borbála egész területén
Elektromos készülék begyűjtés az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u. 59.) 8-14 óra között
2018. március 20., május 29., szeptember 18., november 20.

Lomtalanítás az Ófalu egész területén
Elektromos készülék begyűjtés az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u. 59.) 8-14 óra között
2018. március 21., május 30., szeptember 19., november 21.

A lomtalanítás során nem helyezhetőek ki az alábbi hulladékok!

  • veszélyes hulladékok
  • építési, bontási törmelékek
  • autó és motorkerékpár alkatrészek, karosszéria elemek
  • gumiabroncsok
  • ipari hulladékok
  • állati tetemek
  • folyékony hulladékok

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a környezetszennyezés elkerülése érdekében az elektromos berendezéseket, háztartási eszközöket, izzókat, elemeket ne keverjék össze a háztartási hulladékkal, lommal, azt a fentiekben felsorolt időpontokban adják le Társaságunk telephelyén.

Fentieken kívül továbbra is lehetőség van térítésmentesen az évi egyszeri házhozmenő lomtalanítás igénybevételére az alábbi feltételekkel.

Társaságunk évente egy alkalommal (társasházak esetében az évente egy alkalom társasházanként értendő) végzi el, az ingatlantulajdonossal előre egyeztetett időpontban a háztartásban keletkezett lom háztól történő elszállítását, úgymint feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat. A kisebb méretű anyagokat a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében kérjük előre bezsákolva, kötegelve előkészíteni!

Nem tartoznak a házhozmenő lomtalanítás körébe, így nem kerülnek elszállításra!
gally, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék, építési, bontási hulladék
egyéb mezőgazdasági, ipari hulladék
elektromos, elektronikai készülékek (pl. TV-készülék, hűtőgép)
veszélyes hulladékok, gumiabroncs, karosszéria elemek, akkumulátor, festékes doboz, fáradt olaj, kátrányszármazékok, pala, stb.
heti hulladékszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodói, vállalkozói tevékenységből származó hulladék.

Az elszállítás feltétele, hogy a közszolgáltatásba bekapcsolt ingatlanhasználónak ne legyen díjhátraléka.

Kérjük, hogy lomtalanítási igényét legalább 1 héttel előre jelezze Társaságunk telephelyén (2840 Oroszlány, Táncsics M.u.59.), vagy telefonon: 34/361-411, illetve az okg-info@oroszlany.hu e-mail címen.

A fenti alkalmakon kívüli időpontban jelentkező egyéb lomtalanítási igényeket az alábbi díjakon vállaljuk:
1 m3-ig 3.937,-Ft+ÁFA
1-3 m3 között 7.874,-Ft+ÁFA
3-5 m3 között 11.811,-Ft+ÁFA
5-10 m3 között 19.685,-Ft+ÁFA

2018. március 08., 07:51